top of page

SZOFTVERÉPÍTÉSZET FELSŐFOKON

MÁV automaták

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

NetDocPro ügyvédi rendszer

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

SERVICES

SZOLGÁLTATÁSOK

CÉGTULAJDONOSOKNAK

Az ügyviteli informatikában segítünk: egy UX alapokon tervezett informatikai rendszer kevesebb HR költséggel jár: gyorsabb ügyintézés kevesebb emberrel, intuitívabbak, így kevesebb oktatás, kisebb technikai tudás szükséges hozzájuk, és javul az önkiszolgáló csatornák hatékonysága (konverziója) is.

Mi A-tól Z-ig megtervezzük a rendszert, biztosítjuk hogy az illeszkedjen a felhasználók és az ügyvitel igényeihez. A tervek alapján a rendszer jobban becsülhető és biztosítható a minősége. 

FEJLESZTŐKNEK

A jó UX-es tisztában van a rendszer igényeivel, így olyan specifikációt tudunk adni, hogy tényleg csak kódolni kelljen. Egy jó prototípussal az ügyféllel a legtöbb részlet előre tisztázható, kevesebb a változás menetközben.

Mi fordítunk az ügyfél és a fejlesztők közt, a tiszta, részletes és konzisztens dokumentációnk alapján pedig vitamentesen tud haladni a munka. 

GRAFIKAI STÚDIÓKNAK

A UX-esek feladata leszervezni és kitalálni, pontosan mi is legyen egy weboldalon, hogy viselkedjen a program: menüstruktúra, elnevezések, tartalmak begyüjtése, képernyők sorrendje. 

Mi a tartalom mellé olyan dokumentumot adunk, amiben benne van minden: perszónák, életciklus, konkurenciák főbb jellegzetes megoldásai, így a grafikusok koncentrálhatnak a tipográfiára és a brandingre.

PROJECTS

tervezés

Nagy informatikai rendszereket tervezünk: legyen az vasúti logisztika, orvosi vagy ügyvédi ügyvitel, esetleg tárgyakkreditáció vagy tanulmányi rendszer, ránk számíthat, az eredmény intuitív és szerethető lesz.

workshopok

Ki kell találni, mi legyen a termék? Rá kell jönni, miben kellene javítani a jelenlegin? Erre szolgálnak workshopjaink

tréningek

A munkatársaknak jól jönne a UX tudás? A Business Analystekből, Product Managerekből és Vizuális Dizájnerekből itt az idő hogy UX-es váljék? 

VELÜK MÁR DOLGOZTUNK

2015

alapítás utáni évben

450

oldal specifikáció

150

óra kutatás

15

városban
CLIENTS

KAPCSOLAT

Kérdések

E-mailben a contact@uxstrategia.net címre vagy az alábbi űrlapon keresztül

Az üzenetet megkaptuk, hamarosan válaszolunk

Munkatársunk lennél?

Ha CV-t szeretnél küldeni, küldd az adam@uxstrategia.net-re

Telefonszám: +36303002443
ABOUT
KAPCSOLAT

RÓLUNK

A UXStratégia egy informatikai tervezőcég, Németh Ádám és tanítványai alapították 2015-ben. Ádám ekkor már több éve tervezte a világ legnagyobb rendszereinek szolgáltatásait, és indított útjára mérnököket.

A UX olyan módszer, amelynek középpontjában a felhasználói élmény áll.

bottom of page